top of page

Din Camino - Ledelse & Organisation

Din Camino handler om at finde vejen. Din vej. Jeres vej.

 

Jeg faciliterer og rådgiver om leder- og organisationsudvikling og tilrettelægger altid et forløb, så det passer præcis til dig eller din gruppe.

 

Mine klienter er ledere, ledergrupper samt ledere og deres medarbejdere. Kunder fra såvel den private sektor, staten, kommuner, regioner samt organisationsverdenen.

Jeg har arbejdet med flere hundrede ledere siden begyndelsen i 2017. I Din Camino trækker jeg på velegnede ledelsesredskaber og har desuden mit eget metodeapparat, som egner sig til refleksion, dialog og udvikling.

 

Jeg arbejder typisk med:
 

  • Individuel ledersparring, LUS, mentoring og personlige udviklingsforløb
     

  • Udvikling af større ledergrupper samt ledere og deres medarbejdere.
     

  • Outplacement for erfarne ledere.

 

Ofte bruger jeg vandring som katalysator for udviklingsforløb, fordi naturen skaber gode rammer for refleksion og den gode samtale.

Jeg er akkrediteret til at udføre Facet5, der er den mest valide og forskningsbaserede personlighedsprofil. Hvis du eller I ønsker det, kan vi inddrage det i arbejdet med dig eller jer.

Som bestyrelsesmedlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council) har jeg i min rådgiverrolle fokus på høj faglighed og etik.

Erik - 2023 - sh.jpg
Skærmbillede 2020-02-20 kl. 20.42.07.png
8 vandringsværdier_2x.png
Årets_leder.jpg
Narrativer i naturen - forside - lille-1.jpg

Det siger ledere om Din Camino:

 

"Den største anbefaling herfra! Tjek meget gerne Din Camino ud, hvis du har brug for ledelses-, organisations- eller strategiudvikling."
Karen, direktør i et stort konsulenthus

"TAK - jeg er stor fan af dit koncept. Tak for at holde os på sporet og facilitere dialogen. Jeg har brugt utallige timer i kursuslokaler med PowerPoints og post-its. Og det er utrolig frisættende at trave rundt i skoven og vende emner af betydning. Det har været fedt at opleve, hvordan dét at rykke ud af mødelokalet og vandre sammen har givet energi til vores fælles ledelsesudvikling."
Katrine, direktør i en interesseorganisation

"Det har været en kæmpe oplevelse. Din Camino har givet os en indsigt og et fundament som overstiger selv vores vildeste fantasi. Vi tænker, at vi nok stadig ikke helt har forstået, det kæmpe potentiale dette har bidraget med ind i vores fælles og individuelle ledelsesrum og ledelsesgerning. Men det går nok rigtigt op for os en dag og i den nærmeste fremtid, hvor vi nu vil tage hul på de handlinger vi aftalte."
To ledende sygeplejersker i Region Midt

"Jeg synes, konceptet er genialt. Din Camino er et unikt koncept for ledelsesudvikling, der på én gang er så anderledes og rammende, at det bare må prøves. Man bliver hevet ud af hverdagen, væk fra kontoret, væk fra de sædvanlige konferencefaciliteter og omsluttet af natur og gode ledelsesmæssige drøftelser. Det er lettere at reflektere over sin egen ledelsesmæssige situation, når man vandrer i naturen."
Torben, sekretariatschef i en fagforening

 

"Jeg har været så heldig at få lov til at være en del af Din Camino – find vejen i lederskabet. I forbindelse med drift af eksisterende virksomhed, samt opstart af ny, har det været, og er, en stor opgave at få retning på begge virksomheder samt de værdier, som skal bære den nye virksomhed. Værdierne har afgørende betydning for mig som administrerende direktør, men også medarbejdere og kunder har brug for at få kendskab til og kunne tilslutte sig virksomhedernes værdier. Jeg kan stærkt anbefale både lokation, undervisere og i særdeleshed indhold!!"
Mette, CEO i større dansk virksomhed på socialområdet

 

"Din Camino rammer en spændende niche. Vandringen som bærende element i refleksion og problemløsning, er i den grad i pagt med tidsånden. Det er genialt at bruge naturen som ramme i udvikling og udfordring af lederskabet. Stille og roligt kommer man på den måde i fællesskab nogle spadestik dybere i fx komplicerede ledelsesudfordringer."
Bo, cheføkonom i en stor dansk erhvervsorganisation

bottom of page