Forlaget TANKEGANG er stiftet 2020 og udgiver fagbøger inden for ledelse, samfund, kultur og livsstil.

 

Forlagets første udgivelse er SKOVEN SOM SAMTALERUM. Bogen handler om leder- og gruppeudvikling. Den henvender sig bredt til arbejdspladser, virksomheder eller andre aktører, der gerne vil styrke deres kompetencer inden for samtalen - eksempelvis ved at bruge naturen som ramme for det.

Bibliotekernes lektørudtalelse var følgende: 
"Forfriskende og inspirerende bog, hvor ideen om at bruge skoven og naturen som ramme og samtalen som værktøj i leder- og gruppeudvikling er fremragende nytænkning. Ledere og medarbejdere kan her skærpe sine evner til at fortælle, lytte og have en konstruktiv dialog med skoven som et storslået og inspirerende 'samtalerum'."

I maj 2022 er udgivet coffee table bogen Møn & Mad, der på 320 sider og med 300 billeder viser alt, hvad Møn har at byde på inden for madkultur og det gode madliv på øen.

Sjællandske skrev om bogen: 
"...en smuk bog om mønsk mad flankeret af gode historier fra nutid og fortid. Bogen har et væld af gode og skarpe billeder og ikke mindst gode historier."

Madmagasinet Gastro skrev: "Bogen byder på en masse dejlige opskrifter - på retter, der kan simre færdig, mens du går en tur i Møns fantastiske natur, eller retter du kan lave af alt det, du enten kan plukke på gåturen langs grøftekanterne eller købe ved Møns mange små vejboder eller gårdbutikker. Bogen er rig på de skønneste mad- og naturbilleder."
 

Forlaget arbejder også med rådgivning af din eventuelle bogidé: Udvikling af synops og grundlæggende koncept, redaktionel sparring, kontakt til grafiker, trykkeri, Bogportalen og boghandlere samt med bogens PR og markedsføring. 

Læs mere på www.forlagettankegang.dk

Bog%20stabel%20-%20hjemmeside_edited.jpg
Bog - stående.jpeg